Student!


Konstiga dagar

Vissa dagar är så konstiga. De dagar man inte bryr sig, man bryr sig inte om något samtidigt som man bryr sig om allt. Det är lite svårt att förklara. Ni kanske förstår, eller så gör ni det inte. Sådana dagar är ganska sköna vissa gånger. Bara så ni vet.
Hade bra!


Bra dagar

Det är så skönt när dagarna bara rullar på. Idag har vi fått så mycket gjort, och samtidigt har det varit en sådan bra dag. De dagarna tycker jag extra mycket om. Oj vad jag längtar tills den där speciella dagen.
Nu ska jag snart lägga mig till sängs och sen upp på skolan imorgon!
Puss och godnatt!


Tja

Just nu är pappersnäsdukarna och nässprayen mina bästa vänner. Ändå kan jag inte låta bli att träna. Men det blir nog bra snart ska ni se!
Hade bra, hej!


Hur ska man göra?

Vissa grejer är så svåra. När man inte riktigt vet vad man ska säga, vad man ska göra eller hur man ska agera. Hur man än gör så blir det ändå bara fel.


Mamma

Världens bästa mamma.


..

Det jag gör nu, är faktiskt ganska jobbigt. Men det dröjer inte länge tills jag slipper göra det. Som jag längtar..


Isen

Ännu en skön dag på isen, idag fick jag fisk. Men bara en medan de andra fick minst tre..


Bra dag

Det bästa som finns är när tiden inte riktigt existerar. När man bara kan göra vad man vill utan att behöva kolla på klockan en enda gång!
Så idag har vi varit på isen och pimplat, fick såklart ingen fisk.. Vi har kört skoter, grillat och solat. Bra dag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3274535/images/2012/pic_197240297.jpg" class="image">


Påsklov

Det blev en bra början på detta lov! Det är mycket roligt som händer nu.
Nu åker jag iväg till stugan, hoppas ni får en bra påsk.
Puss på er.


Hö rönn

Om jag blev glad när du ringde idag. Jag saknar ju som dig och hoppas verkligen att du tar dig hit till Östersund snart! Puss puss


Student

Nu har studentmössan kommit också. Gud så trevligt, tycker dock inte att den är så jättefin. Men den kommer att användas iaf, man tar ju bara studenten en gång.


Mycket att göra

Vill bara berätta att jag har ganska mycket att göra nu, att det är därför jag aldrig har tid.. Men det kommer vara så en tid framöver, bara så ni vet om det.


Bästa Hantverk

Det gick ju ganska bra för mig och Ellen under UF-mässan. Det var faktiskt ganska kul också, men bara ganska. Vi fick också några beställningar, vilket gör att vi tjänar ännu mera pengar. Plus att vi vann första pris för Bästa hantverk, och det var väldigt kul! Det som nu händer är att vi får åka till Stockholm på SM i UF, kan ju vara ganska kul det också. Så vi får se hur det går där.

Måste också få tillägga att jag har världens bästa vänner. Bara så ni vet. F5, ni är bäst.

Men nu ska jag sova! Godnatt och puss på er.


RSS 2.0