UF-mässa

Idag är det UF-mässan, vill man komma och kolla så är det mellan 12-18 på Stadsdel Norr. Det känns lite pirrigt, men det kommer vara så skönt när den här dagen är över. Så jag hoppas att allt går bra, och att vi får några beställningar!
Ha en bra dag.
Puss på er


Fantastiska

Igår så hade vi en dag med laget, och jag har nog världens mest fantastiska lagkamrater. Tycker om alla väldigt mycket. Så imorgon var det bra dag. Tack för det!
Den här bilden bjuder jag på, den är fin!


.

Sov sött, fina vän<3


Facebook..

Självklart att facebook ska sluta fungera när jag behöver det som mest..

Glömde nämligen telefonen( eller iphonen) på skolan idag när åkte därifrån. Hittar den inte när jag kommer hem och kommer på att jag nog lämnat den på skåpet.. Börja tänka att Ellen som var kvar lite längre ser den nog, ringer henne men får inge svar. Får lite panik, tänker att jag kan logga in på facebook och kolla om hon är inne, men såklart ska dom hålla på att göra om då så att jag inte kan logga in. Ringer igen får inge svar. Får ännu mera panik, åker tillbaka till skolan, hittar den inte. Åker hem igen, försöker använda appen Hitta min Iphone, det går inte heller så bra. Ellen ringer, säger att hon har min Iphone, och jag mår bra igen.
Ser sen att Johanna i min klass skickat mail på facebook, och att Ellen skickat mail på facebook. Tänk om facebook bara hade fungerat lite grann då hade jag inte behövt oroa mig i onödan.
Men nu är den tillbaka och jag är nöjd.

Hej hopp

Student

Om 84 dagar tar jag studenten. Som jag längtar.

Engagemang

Jag beundrar folk som engagerar. Folk som verkligen kämpar för något de vill göra. Er ser jag upp till.


RSS 2.0