Andra natten

Nu ska jag sova min andra natt i lägenheten och det känns så himla bra :)


Lägenhet

Idag fick jag nyckeln och på söndag kan jag flytta in! Som jag längtar:).


Sömnlösa nätter

De här sömnlösa nätterna..
Förstår inte hur jag kan vakna vid tre på natten, har sovit tre timmar och känner mig pigg, och kan sen inte somna om, och samtidigt veta att jag ska upp om fyra timmar.

Men nu ska jag göra ett försök igen.
Sov gott


Ett nystädat rum är bland det bästa jag vet! Så fint och så skönt och så rent.

Städat rum


Fotboll fotboll fotboll

Tre matcher på sex dagar, har en stark känsla av att jag inte kommer kunna gå imorgon. Men det är väl det som är tjusningen med fotboll?

Idag har jag också vart ute och gått med Bea och hennes hund Thelma:). För mig blev det lite mer än 1 mil så det var skönt. Efter det så jobbade jag en liten stund.
Fastän jag gjort så lite, så känns det ändå som att jag har utnyttjat dagen!

Godnatt!

Bästa syskon❤


En måndag

Igår blev det förlust men idag blev det vinst! Skönt, vi behövde vinna idag, för vi ska ju vinna varje match.. Så det blev en rolig resa hem från Sveg.

Imorgon jobbar jag igen, 8-14. Jag trivs verkligen med att jobba och inte gå i skolan och jag trivs på mitt jobb, det är en bra arbetsplats!

Nu ska jag sova, godnatt!

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och saknar dig❤


Snart snart

Om ungefär 25 dagar flyttar jag till egen lägenhet och om 68 dagar åker jag till Thailand! Det känns bra att ha någonting man längtar till.

Att flytta till egen lägenhet ska bli så skönt, inte för att jag inte trivs hemma utan bara för att jag vill stå på egna ben nu. Tjäna mina egna pengar och ta hand om mig själv! Är så glad för att jag har tagit studenten och gått ut skolan.
Men lite har jag också funderat på hur det kommer gå, jag som kan tycka att det är lite jobbigt att sova nere i källaren själv vissa gånger, och nu ska jag ha en lägenhet alldeles själv..
Men man måste ju prova, och det känns bra!

Imorgon jobbar jag några timmar och sen bär det av till Sveg för att spela fotboll!

Så nu ska jag sova.
Puss

En bild på världens bästa tjej❤


RSS 2.0